Welkom bij Autorijschool Trijnie
 
Welkom bij Autorijschool Trijnie
 
De lesauto
 
Theorie
 
Praktijk
 
Examens
 
Aanmelden
 
Links
 
Contact
 
 

De Theorie

Maandagavond wordt er theorieles gegeven bij de instructrice thuis in een theorielokaal. Hier wordt met behulp van een tv en een DVD systeem les gegeven aan een ieder die hier behoefte aan heeft. De theorielessen vinden plaats op maandagavond van 19.00 – 21.00. In deze lessen wordt naast het uitleggen van de regels ook examentraining gegeven. De kosten hiervan zijn € 5,- . Ook bestaat er de mogelijkheid tot een priveles op afspraak.

Lesboeken en/of CD-ROM’s zijn verder ook beschikbaar. De prijzen hiervan zijn op aanvraag.

Naast de mogelijkheid tot traditionele theorielessen is het nu ook mogelijk om via internet de benodigde kennis voor het theorie-examen op te doen. Het systeem dat deze mogelijkheid bied heet I-Theorie. Dit systeem houd uw vorderingen bij die uzelf en ook de rijschool kunnen inzien zodat aan uw zwakkere punten gewerkt kan worden. Als het gehele I-Theorie traject met een voldoende doorlopen is word een proefexamen aangeboden. Indien dit examen met voldoende resultaat doorlopen is krijgt u een cursuscertificaat wat aangeeft dat u klaar bent voor het theorie-examen van het CBR. De kosten voor het gebruik van dit systeem bedragen €27,50*. Voor meer informatie over dit systeem kan contact worden opgenomen.

Het theorie-examen kan worden afgenomen in de CBR centra van Groningen of Assen. De kosten hiervoor bedragen
€ 31,50*. Aanmelden voor een theorie examen kan zelf gedaan worden of via de rijschool. Direct aanmelden bij het CBR is mogelijk via www.cbr.nl met behulp van DigID. De benodigdheden voor het theorie-examen staan onder de linker knop ‘examens’.

* Er wordt geprobeerd alle prijzen up to date te houden. Niettemin kunnen de prijzen wijzigen gedurende het jaar, derhalve zijn ze onder voorbehoud.